Прецизни SMT Стенсили
COVID-19
PLM2000 Series Pick & Place Machines
Hot-bar Soldering Machines for Luxeon Emitters
SPM100 Series Manual Stencil-Printers
Full convection reflow oven BTO Series
PLM4000 Series Pick & Place Machines
VIS6400 Series Vision Inspection Systems
SMD Sockets and Flat Ribbon Cable Soldering Machines
Heat sealing equipment

За нас

Географското разрастване на компаниите производителки на електронни изделия, придвижващо се от Западна и Централна към Източна Европа е безспорен факт.  С членството на България в Европейския съюз и благодарение на  своята история и традиции в производството на електронни изделия страната ни се превръща в ключова територия за Западните фирми. За да спечелят българските доставчици на електронни модули и услуги своя ниша в пазарите, те трябва да имат оборудване, отговарящо по техническите си параметри на изискванията на водещите фирми, и качество, съответстващо на европейските стандарти. В България  има няколко дистрибутори на оборудване за повърхностен монтаж на печатни платки и един производител – фирма ИВАС Тех ООД.

ИВАС Тех ООД е създадена през 2000 г. За малкото време, през което фирмата е на българския и международния пазар, тя извоюва своето място на надежден производител на автоматизирани системи за производство на електроника. Поради динамичните иновации, гарантирана надеждност и високо качество нашите продукти се посрещат добре не само на българския, но и на международния пазар. Наши клиенти са фирми от Германия, Англия, Русия, Франция, Испания, Италия, Китай, Аржентина и Тайван.  

Основната група клиенти, с които фирмата се стреми да работи, са малките и средни предприятия, предлагащи собствени изделия, и предприятия занимаващи се с насищането на печатни платки на външни клиенти.
ИВАС Тех предлага четири основни продукта : PLM2000, HBSM, ВТО и SPM100.

 

  • PLM2000  е машина за повърхностен монтаж, която може да работи с голямо разнообразие от компоненти.
  • HBSM е високотехнологична система за автоматично асемблиране на светодиоди Luxeon.
  • Серията пещи BTO са създадени за запояване тип reflow и използват конвекция на въздуха.
  • SPM100 представлява ръчен стенсил принтер за нанасяне на спойваща паста върху печатни платки с предварително направен за целта шаблон (стенсил).


Предимствата, които ИВАС Тех гарантира на клиентите си, са:

  • Оборудване с гъвкави високотехнологични системи, гарантиращи високо качество на вашата продукция.
  • Високо квалифициран екип, който може да предложи конкретни решения, отговарящи на специфичните изисквания на всеки клиент.
  • Технологични решения, изцяло предназначени за вашето производство.
  • Бързо  реагиране при нужда от техническа или софтуерна помощ.
  • Гарантирано високо качество на техническата поддръжка.

        
ИВАС Тех работи и върху проекти за по-високоскоростна машина за повърхностен монтаж и автоматичен стенсил принтер. Стремежът на фирмата е да се превърне в производител на пълната гама оборудване за автоматичен монтаж на печатни платки.

В днешния динамичен пазар все повече и повече се търсят иновация, надежност и качество. Ивас Тех осигурява обширна гама от цялостни решения и сервиз, които ще допринесат за подобряване качеството и гъвкавостта на вашата работа. Нашата цел като фирма е да разрешаваме вашите проблеми и да ви съпровождаме с подходящите технологични решения за развитието на вашия бизнес.

2008 © Всички права запазени. Design by AM Design