Прецизни SMT Стенсили
COVID-19
PLM2000 Series Pick & Place Machines
Hot-bar Soldering Machines for Luxeon Emitters
SPM100 Series Manual Stencil-Printers
Full convection reflow oven BTO Series
PLM4000 Series Pick & Place Machines
VIS6400 Series Vision Inspection Systems
SMD Sockets and Flat Ribbon Cable Soldering Machines
Heat sealing equipment
Hot-bar Soldering Machines for Luxeon Emitters

HBSM - Високотехнологична система за аавтоматично асемблиране на диоди Luxeon

ИВАС Тех представя високо технологичната, мулти-функционална система за запояване тип Hot-Bar.

HBSM е високо ефективна система за последователно асемблиране и спояване на светодиоди от тип Luxeon.

Светодиодите на Luxeon представляват енергоспестяващи и ултра компактни източници на светлина. Те съчетават времето на живот и надежността на стандартните светодиоди с яркостта на конвеционалното осветление. Технологията на произвеждането им изискава относително ниски температури на съхранение. Това не позволява използването на пещи за спояване. По тази причина производителите на този тип светодиоди препоръчват така нареченото Hot-Bar спояване. Това е процес, при който топлинната енергия нужна за спояването се предава само върху изводите на светодиода, като по този начин се предпазва излъчвателя.

С HBSM ние предлагаме на клиентите си продукт, който отговаря на изискванията им за качество и високи технологии. Задвижването по осите X и Y се извършва посредством линейни двигатели, които не изискват поддръжка. Също така в главата на машината са вградени диспенсери за лепило и флюс, цифрова CMOS камера реализираща "on-the-fly" разпознаване и накрайници осигуряващи Hot-Bar спояването.

В HBSM температурата за спояване, скоростта на движение и натискът на върховете за спояване могат да се регулират  прецизно. Върховете за спояване генерират висока температура за кратък времеви интервал , което предотвратява появата на къси съединения. Специално изработен за целта нозел осигурява безпроблемното взимане и поставяне на светодиодите. В главата са вградени два диспенсера, чрез които финно се регулира поставеното количество лепило и флюс.

Въпреки малкият си размер HBSM предлага високо отношение цена / производителност за автоматично насищане и запояване на светодиоди от ново поколение, помагайки ви да постигнете повторим, точен и рентабилен процес.

 

2008 © Всички права запазени. Design by AM Design